Sayfalar

1 Eylül 2012

Nevşehir Web Tasarım

Web tasarım Nevşehir dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Nevşehir'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Nevşehir web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Nevşehirde geleneksel olarak üzüm bağları ayrıca halı ve kilim dokumacılığı ile ön plana çıkmaktadır. Son yıllarda ziyaret edilen yer altı şehirleri ve mağaralara oyulan nerdeyse 2000 yaşında olan kiliseler ve manastırlar turizme ivme kazandırmıştır bu da bölge otelciliğine büyük katkı yapmaktadır.

Nevşehir ili 5467 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 280.058’tir. İl merkezinin adı da Nevşehir’dir. Şehrin antik çağdaki adı Nyssa idi. Nyssa’lı Hiristiyan ilahiyatçı ve teolog Aziz Gregor burada M.S. 4. yy’da piskoposluk yapmıştır. Osmanlılar şehre Muskara ismini vermişlerdir. Sultan 3.Ahmet’ın damadı Sadrazam Damat Ibrahim Paşa Nevşehir’de doğmuş olup şehre birçok yapı kazandırmıştır. Bundan dolayı da şehrin adı Nevşehir, Farsça’dan gelen “yeni kent” olarak değiştirilmiştir. Şehrin geleneksel olarak başlıca gelir kaynakları halı dokumacılığı ile şarapçılıktır ancak turizm bu gelir kaynaklarını son yıllarda geçmiştir. Bölgede Nevşehir’den çok uzakta yer almayan yeraltı şehirleri (sığınakları), peri bacaları, manastırlar, kervansaraylar ve kayaya oyulmuş olan Göreme Kilisesi yer almaktadır.