Sayfalar

15 Ocak 2012

Kars Seo

Seo ekibimiz Kars seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Kars dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Kars seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Sınırda yer alan Ani kasabası havari kiliseleri ile eski bir Ermeni yerleşim yeridir ve Doğu’yu gezen turistler için mutlaka programda yer alan tarihi bir çekim merkezidir. Anadolu’daki ilk cami de burada yer almaktadır. Kars, Rus İşgali zamanından kalan Rus mimarisi binalarıyla eşsiz bir kenttir. Çok zengin olan Kars mutfağında, kaz etinin, kars peyniri ile balının tadına mutlaka bakılmalıdır. Camiye dönüştürülmüş olan eski katedral ve kalesi görülebilecek yerlerindendir.

Kars ili 9442 km² yüzölçümüne sahiptir ve nüfusu 312.205’tir. İl merkezi Kars’tır. Kars’ın havalimanı vardır, Erzurum üzerinden de Ankara ile tren bağlantısı mevcuttur. 2007 Yılı sonu itibariyle Gürcistan üzerinden Tiblis ve Bakü’ye bağlanacak uluslararası tren yolu çalışmaları sürmektedir.