Sayfalar

15 Ocak 2012

Gümüşhane Seo

Seo ekibimiz Gümüşhane seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Gümüşhane dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Gümüşhane seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Gümüşhane turizmden pay kapmak için yoğun bir çaba içerisindedir. Bu sebeple kamp alanları yapılmış ve dağlarında kayak alanları oluşturulmuştur. Eski zamanlardan beri bölge, gümüşçülük ve gümüşün işlenmesi ile bilinmektedir.

Gümüşhane ilinin yüzölçümü 6125 km² olup nüfusu 186.953’tür. İl merkezinin adı da Gümüşhane’dir. Yüksek dağlarla çevrili olan Gümüşhane’nin kuzeyinde Zigana-Trabzon Dağları, güneyinde Çimen Dağları, batısında Giresun Dağları ile doğusunda Soğanlı Dağları yer alır. Dağ yürüyüşü bu bölgede oldukça popüler bir spor aktivitesidir. Zigana bir kayak merkezine sahiptir ve kış turizmi için turizm merkezi konumundadır. Abdal Musa Zirvesi 3331 metre yüksekliğinde bölgenin en yüksek noktası konumundadır. Bölgede birçok göl bulunmakta olup bunların bazıları Karanlık Göl, Beş Göller, Artebel Gölü, Gavusdağı üzerinde yer alan Kara Göl’dür. Gümüşhane’nin %56’sı dağlarla kaplıdır.