Sayfalar

15 Ocak 2012

Edirne Seo

Seo ekibimiz Edirne seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Edirne dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Edirne seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Ege Denizi’ne kıyısı bulunan ve Bulgaristan ile Yunanistan’la komşu olan Edirne ili, Türkiye’nin en güzel camilerinden bir tanesine ev sahipliği yapmaktadır. Mimar Sinan eseri olan Selimiye Cami her yıl binlerce turistin gezdiği tarihi bir mekandır. Birçok irili ufaklı restoranda pişirilip müşterilerinin damak tadına sunulan Edirne Tava Ciğeri, bölgenin önemli bir lezzetidir. Bu tarihi şehrin otellerinde, her yıl düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri döneminde yer bulmak imkansız hale gelmektedir.

Türkiye’nin Avrupa kıtasında yer alan illerinden biri olan Edirne 6241 km² büyüklüğünde olup nüfusu 402.606 ‘dır. İl merkezi de Edirne olan il, batıda Meriç nehri ile Yunanistan'a komşudur. 1362 Yılında Edirne, Osmanlılar tarafından fethedilmiş olup 1365 ile 1453 yılları arasında Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapmıştır. Sultan 2. Selim 1575 yılında Osmanlı’nın en önemli mimarı, Mimar Koca Sinan’a Selimiye Cami’ni yaptırmıştır ki 70.9 metre yüksekliğindeki minareleri ile Selimiye Cami halen Trkiye’de en yüksek minarelere sahip camidir. Edirne “ayçiçek yağı” , “beyaz koyun peyniri” ve “meyve şekilli süs sabunları” ile tanınmaktadır. Her yıl Haziran ayında Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne ev sahipli yapar Edirne. Kırkpınar Yağlı Güreşleri dünyada Olimpiyat Oyunlarından sonra en eski ikinci spor organizasyondur.