Sayfalar

30 Ağustos 2012

Adana Web Tasarım

Web tasarım Adana dahil bütün şehirlermizde, web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Adana'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarımı yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Adana web tasarım  hizmetimiz hakkında  detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Çocuklar bile Adana’nın kebabıyla ünlü olduğunu bilirler. Peki, Adana’nın canlı bir tekstil endüstrisine sahip olduğunu da biliyor muydunuz? Şehrin hem modern hem tarihi kısmında muhteşem mimari örnekler ve müzeler bulunmaktadır. Çokça bulunan restoranlarında mutlaka yerel lezzetlerin tadına bakılmalıdır. Eğlence olanakları olarak kafe, bar ve çay bahçeleri de unutmamalıdır. Adana, pamuk, buğday, mısır, yer fıstığı, soya fasulyesi, arpa, üzüm ve narenciyenin büyük miktarlarda üretildiği Çukurova tarım bölgesinin pazarlama ve dağıtım merkezidir.

Adana’nın nüfusu 1.321.894’tür ve büyük bir ildir, içerisinden Seyhan nehri akar. Şehrin bir eski bir de yeni yerleşim alanı bulunmaktadır. Önemli gelir kaynaklarından biri tekstil sanayidir. Şehre yakın tren istasyonu ve havalimanı bulunmaktadır. Adana'nın yaklaşık 3000 yıl önce Hititler yada Romalılar tarafından kurulduğu sanılmaktadır. Şehrin adının Yunan mitolojisinden Kronos’un oğlu Adanus’tan geldiği tahmin edilmektedir. M.Ö. 1 yy'da Adana, Roma Imparatorluğu sınırları içerisinde yer almıştı ve bu yıllarda önemli bir ticari kent idi. 16. yy'da ise Adana, Osmanlığı Imparatorluğu sınırlarına katılmıştır.