Sayfalar

30 Ağustos 2012

Afyon Web Tasarım

Web tasarım Afyon dahil bütün şehirlermizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Afyon'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarımı yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Afyon web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mermer ve gıda sanayi Afyon’u ulusal olduğu kadar uluslararası alanda da tanıtmıştır. Sucuğu ile meşhur Afyon, şehir etrafında yol kenarı restoranlarındaki sucuğunun lezzetine varabilirsiniz. Buradan geçen yolcuların çok büyük bir kısmı mutlaka bu restoranlardan birinde mola verip sucuk yemektedirler. Şehir içinde birçok kahvehane ve çay bahçesi bulunur.

Afyonkarahisar yada diğer adıyla Afyon 14.532 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 828.416’dır. Mermer ve gıda endüstrisi Afyon’u uluslararası tanınmışlığa ulaştırmıştır. Bölgede 350’den fazla mermer fabrikası bulunmaktadır. Mermerin kalitesinin yüksekliği ve yataklarının zenginliği bölgedeki mermer sektörünü dünya sıralamasına sokmuştur.