Sayfalar

1 Eylül 2012

Yozgat Web Tasarım

Web tasarım Yozgat dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Yozgat'ta web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Yozgat web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bölge ekonomisin en önemli girdileri tarım, yapı ve tekstil sanayidir. Yerel halkın geliri sınırlı olmakla beraber bölgede tarımda ilerlemeler kaydedilmekte ve küçük çaplı bir sanayi bölgesi yer almaktadır.

Yozgat ili 14.123 km² büyüklüğe sahip olup nüfusu 492.127’dir. İl merkezinin adı da Yozgat’tır. Yapılan arkeolojik kazılar sonucunda Hititler zamanında ilk yerleşim buluntularına rastlanılmıştır. İl merkezi ise ilk kez Osmanlı döneminde 18. yy’da yerleşime sahne olmuştur. Bölgede bulunan Yozgat Çamlığı Milli Parkı sayılı kalıntı ormanlarından birisidir ve çeşitli çam ağaçlarına ev sahipliği yapar. Dinlenmek ve doğanın tadını çıkarmak için çok güzel bir parktır. Çam ormanının yüzölçümü 264 hektardır. Yozgat şehri 1335 metre yüksekliğinde, Ankara Sivas karayolunun da içerisinden geçtiği dar vadinin başına yakın yerde yer alır. İnsan yerleşimlerinden sonra geçen asırlarda Yozgat çevresindeki bölge maalesef ormanlık özelliğini yitirmiştir. Bundan dolayı yazları da kışları da iklim sertleşmiştir. Bu anlamda genel olarak Türkiye’de başlatılan çalışmalar çerçevesinde ormanlık arazilerin geri kazanılması yani ağaçlandırılması için büyük adımlar başlatılmıştır Yozgat ve bölgesinin büyük bir kısmı da bu çalışmalara dahil edilmiştir.