Sayfalar

24 Ekim 2011

Seo Danışmanlığı

İnternet siteleri kişisel yada kurumsal bilgilerinizi dış dünya ile paylaşmanın en iyi yoludur.Günümüzde internet ortamının pazarlamaya etkisinin farkına varılması ile birçok web sitesi sahibi Google'da ilk sayfaya çıkmanın yollarını aramaya başlamıştır.
Web sitenizin insanlar tarafından fark edilmesi için anahtar kelimelerinizde Google arama sonuçlarında ilk sayfada olması gerekmektedir.
Googleda birinci sayfada olmanın iki yolu vardır, bunlardan birincisi Google Adwords reklamlarıdır. Diğeri ise web sitenizde arama motoru optimizasyonu yani seo denilen bir takım düzenlemeler yapılarak doğal arama sonuçlarında gösterilmesini sağlamaktır.
Biz işte bu yüzden w3 standartlarına uygun web tasarım ile güncel seotekniklerini harmanlayarak yeni müşterilere ulaşabilmeniz için çalışıyoruz.
Ekibimizdeki seo uzmanları , müşterilerimizin ödemelerini ziyaretçi trafiğine dönüştürmek için Google algortimalarında yapılan değişiklikleri yakından takip ederek seo teknikleri geliştirmeye devam etmektedir.
Seo çalışmamız ürün ya da hizmetleriniz için hedef kitlenize ulaşabileceğiniz anahtar kelimelerin belirlenmesi ile başlar.Bu optimizasyon süreci çok önemli bir adımdır, zira yüksek oranda bir getiri sağlamak için doğru hedef kitleye ulaşmak durumundayız.
Bize en iyi anahtar kelimeleri belirlemeniz web sitenizin alakalı aramalarda hedefe ulaşmanıza yardımcı olabilir.
Seo uzmanlarımızında önerileriyle çalışmanın başından itibaren doğru anahtar kelime hedefleme büyük başarıları beraberinde getirecektir.
İnternet son derece rekabetçi bir pazar. Anahtar kelimelerinizi hedefleme ve potansiyel müşterilere ulaşmanız için Seo ve Google adwords danışmanlarımız rakiplerinizin güçlü ve zayıf yönlerini analiz ederek sizin için fırsatlar ortaya çıkarabilir.
Seo danışmanlarımız, seçtiğiniz anahtar kelimelerin derinlemesine analizini yaparak zirveye ulaşmanıza ve orada kalmanız için stratejiler geliştirmenize yardımcı olacaklar.