Sayfalar

1 Eylül 2012

Malatya Web Tasarım

Web tasarım Malatya dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Malatya'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Malatya web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Malatya ülkemizde ve dünyada yaş kayısı kadar kuru kayısı üretimi ile tanınmaktadır. Şehirde birçok dükkanda kayısı ve kayısından üretilmiş ürünler satılmaktadır. Son yıllarda kayısının döneri de yapılmıştır. Önemli bir kavşakta bulunan Malatya'nın Otobüs Terminali her yıl onbinlerce yolcu ağırlamaktadır.

Malatya ili 12.313 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 722.065’tır. İl merkezinin adı da Malatya’dır. Şehir, dağlık bir bölgede yer almaktadır ve Toros Dağları’na dayanır. Malatya çevresindeki bölge, Fırat nehrinin yan kolları ile beslenen verimli arazilerde yetişen kayısı ağaçları yani kayısı bahçeleri ile ünlüdür. Malatya kayısısı genellikle aile çiftliklerde güneş altında kurutularak dünyanın dört bir yanına ihraç edilir. Malatya, endüstriyel büyümesi sebebiyle çevre bölgelerden hem ticari hem sosyal göç almaktadır. Malatya bir havalimanına sahiptir ve Samsun Halep tren hattı üzerinde yer alır.