Sayfalar

1 Eylül 2012

Sinop Web Tasarım

Web tasarım Sinop dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Sinop'ta web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Sinop web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Halkın çok ilgi gösterdiği yerlerden birisi film ve dizilere de ev sahipliği yapmış olan Sinop Eski Cezaevi’dir. Bu durum elbette ki çok şirin bir sahil şehri görünümdeki Sinop’un otelcilik sektörüne olumlu yansımaktadır. Bölgede çok eskilere dayanan bir balıkçılık geleneği bulunmaktadır ki bu da balık restoranlarına katkı sağlamaktadır.

Sinop ili 5858 km² büyüklüğünde olup nüfusu 225.574’tür. Karadeniz’e kıyısı bulunan Sinop’un kıyı şeridi 175 km. uzunluğundadır ve il merkezinin adı da Sinop’tur. Karadeniz limanı olduğu zamanda Yukarı Fırat bölgesine bağlantsı ile kervan yolu üzerinde bulunuyordu ve bölge o dönemde altın çağını yaşamıştı. Sinope’nin o dönemde kendi madeni parası vardı, Kapadokya’da çıkan kırmızı arsenik-sülfata kendi ismini vermişti ve bölgede Amisos, Kerusus ve Trapezus gibi koloniler kurulmuştu. Sinop Kalesi M.Ö. 7.yy.’da inşa edilmiş, 1887 ile 1997 yılları arasında ise Sinop Cezaevi’ne ev sahipliği yapmıştır.