Sayfalar

15 Ocak 2012

Tokat Seo

Seo ekibimiz Tokat seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Tokat dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Tokat seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Tarihi Tokat Gök Medrese Müzesi şehirde mutlaka görülmesi gereken eserlerdendir. Modernleştirilmekte olan şehirde modern mimari söz konusu olmaktadır. Yerel ekonomi daha çok tarımsal faaliyetlerden ve hayvancılıktan oluşmaktadır.

Tokat ili 9912 km² büyüklüğe sahip olup nüfusu 828.027'dir. İl merkezinin adı da Tokat'tır. 28 Kuleden oluşan ve tepeden şehre bakan Osmanlı Kalesi Tokat’ta görülmeye değer en önemli eserdir. 12. Yy.’a tarihlenen Garipler Camii ve 16.yy’a tarihlenen Ali Paşa Camii kayda değer ve gezilebilecek diğer önemli eserlerdir. Bir diğer mimari eser 1270 yılına tarihlenen Gök Medrese’dir (Pervane Bey Darüşşifası). Medrese olarak kurulmuş olan bu yapı şimdi ise Arkeoloji Müzesi olarak görev yapmaktadır ve bölgeden sağlanan arkeolojik buluntular bu müzede sergilenmektedir. Tokat bir üniversiteye sahiptir. 1992 Senesinde açılan Gazi Osman Paşa Üniversitesi, adını bölge kahramını olan Gazi Osman Paşa’dan almıştır.