Sayfalar

15 Ocak 2012

Osmaniye Seo

Seo ekibimiz Osmaniye seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Osmaniye dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Osmaniye seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Osmaniye, pamuk üretim alanları ve fıstık üretimi ile bilinen bölgelerimizdendir. Sanayiye son yıllarda yatırım yapılmakla birlikte bu daha çok tarımsal faaliyetleri kapsamaktadır. Osmaniye’de bulunan Karatepe Aslantaş Açık Hava Müzesini gezmeden ayrılmayınız.

Osmaniye ili 3189 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 451.988’dir. İl merkezinin adı da Osmaniye’dir. Bölgenin tipik lezzetlerine sahip olan Osmaniye mutfağında elbette ki kebap, şalgam ve baklava bulunmaktadır. Yerel spesyallerden birisi de simittir. Yazları çok sıcak ve bunaltıcı geçen Osmaniye’de halk, yaz aylarını daha kolay geçirmek için serin bölgelere akın eder örneğin Akdeniz kıyılarına, yada Nur Dağları’nın yaylarına çıkarlar. Zorkun köyü yaz aylarında popüler olan bir kaçış yeridir bir bakıma sığınak özelliğine sahiptir. Osmaniye askeri öneme sahiptir çünkü burada askeri bir üs bulunmaktadır. Oldukça muhafazakar olan Osmaniye'nin zengin ve verimli tarımsal arazileri Ceyhan nehri ile sulanmakta ve beslenmektedir. Özellikle fıstık ağaçları meşhurdur. Ormanlık bölgelerin de yer aldığı ilde, doğal güzellikler çok çekicidir. 1996’da il yapılan Osmaniye, özellikle altyapı yatırımları için kaynak almaktadır. Yapılan çevre yolu ve yüksek apartmanları ve siteleri ile gün geçtikçe Osmaniye bir şehir görünümüne kavuşmaktadır.