Sayfalar

31 Ağustos 2012

Diyarbakır Web Tasarım

Web tasarım Diyarbakır dahil bütün şehirlermizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Diyarbakır'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Diyarbakır web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Diyarbakır, ciğer kebabı, kaburga dolması gibi muhteşem lezzetlere sahiptir ve özellikle burma ve kadayıf gibi tatlıları ile tanınmaktadır. Diyarbakır karpuzu da burada üretilmektedir. Diyarbakır, Ulu Camisi, tarihi kiliseleri, hanları ve kervansarayları, çarşıları, köprüleri ve yüzyıllardır şehri çevreleyen Diyarbakır Surları ile mutlaka gezilip görülmesi gereken şehirlerimizden bir tanesidir.

Diyarbakır ili 15.162 km² büyüklüğünde olup nüfusu 1.362.708’dir. İl merkezi Diyarbakır olup halkın büyük çoğunluğu Kürt'tür. Dicle Barajı şehrin yakınında yer alır. Karpuzları ile ünlü olan şehir Dicle nehrinin yakınında , 650 metre yüksekliğindeki bazalttan oluşan dik bir kayaya dayanmıştır. M.Ö. 2000’li yıllarda şehrin var olduğu bilinmektedir. Eski Amida’nın yer aldığı yerde 3. yy’da Romalı bir koloninin hüküm sürdüğü bilinmektedir. 7. Yy.’da Araplar tarafından feth edilen böyle Bakr (Diyarbakır = Bakr’ın diyarı) için önemli bir merkez haline gelmiştir. 1515’Ten bu yana Türk egemenliğinde olan Diyarbakır 16.yy ile 18. yy arasında Iranlılara karşı önemli bir askeri bölge ve de bölgesel hücüm niteliği taşımıştır.