Sayfalar

30 Ağustos 2012

Bilecik Web Tasarım

Web tasarım Bilecik dahil bütün şehirlermizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Bilecik'te web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Bilecik web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bilecik şehir merkezi, restore edilmiş ve görülmeye değer birçok tarihi konağa sahiptir. Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk adımları beylik olarak 1299 senesinde burada atılmıştır. Osman Gazi ve Orhan Gazi Camileri gezilecek tarihi değerleri arasında yer alır. Tarihi çarşıda el emeği göz nuru hediyelik eşyalar üretilip satılmaktadır. Söğüt ilçesinde Osmanlı tarihinin önemli kişilerine ait dev büstler bulunur.

Bilecik ilinin yüzölçümü 4.181 km² olup nüfusu 194.326’dır. İl merkezinin adı da Bilecik olup görülecek yerler arasında 1326’da 120 yaşında Bilecik’te vefat eden Şeyh Edebali Türbesi yer almaktadır.