Sayfalar

1 Eylül 2012

Şanlıurfa Web Tasarım

Web tasarım Şanlıurfa dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Şanlıurfa'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Urfa web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Urfa şehir merkezinde tarihi çarşı kesinlikle görülmeye değerdir. Halil-ur Rahman Cami, kutsal balıklarıyla ünlü Balıklı Göl yanında yer alır ve bu alan her yıl çoğu yerli olmak kaydıyla yabancı turist de çekmektedir. Eğlence olarak bölge restoranlarında düzenlenen yemekli yerel Sıra Geceleri sayılabilir. Yerel lezzetleri arasında et ve ciğer kebapları, lahmacunu ve tatlıları kahve olarak ise mırra sayılabilir.

Şanlıurfa ili 19.091 km² büyüklüğe sahip olup nüfusu 1.443.422’dir. Şanlıurfa ilinin merkezi de Şanlıurfa’dır. Şanlıurfa yada diğer adıyla Urfa, Türkiye’nin güneydoğusunda yer alır ve nüfusu yaklaşık 390.000’dir. Şehrin eski adı Edessa’dır. 3 Tarafı dağlarla çevrili olan Urfa Ovası verimli arazilere sahiptir. Bölgede konuşulan diyalekte Urfa da denilmektedir. Şehrin en önemli tarihi eserlerinden birisi, il merkezinin tepelerinden birinde yer alan Urfa Kalesi’dir. Şehrin surları yanında 6. yy.’dan kalma su kontrol parçaları da yer yer görülebilmektedir. 17. yy.’a tarihlenen medrese ile Halilül Rahman Cami bölgedeki müslüman eserlerdendir. Anadolu ile Kuzey Mezopotamya arasında yer alan kervan-ticaret yolu üzerinde yer alması sebebiyle Urfa, asırlar boyunca stratejik bir konuma sahip olmuştur. Ekonomisi özellikle tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Başlıca ihracat kalemleri ise tereyağı ve pamuktur.