Sayfalar

30 Ağustos 2012

Balıkesir Web Tasarım

Web tasarım Balıkesir dahil bütün şehirlermizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Balıkesir'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Balıkesir web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Balıkesir zeytincilik, termal suları, spa merkezleri ve onlarca otele ev sahipliği yapan muhteşem sahilleri ile tanınmıştır ki bu sahilleri sebebiyle popüler ve turistik bir tatil beldesi olmuştur. Ihracat kalemleri daha çok zeytin ve zeytincilik ürünlerinden oluşmaktadır ve ülkenin en iyi zeytinleri bu bölgeden çıkmaktadır.

Balıkesir ili 14.442 km² ‘lik yüzölçümüne sahip olup nüfusu 1.076.347’dır. Ülkenin batısında yer alan Balıkesir'in hem Ege Denizi’ne hem de Marmara Denizi’ne kıyısı bulunmaktadır. İl merkezi Balikesir’dir ve İda Dağı bu il sınırları içerisinde yer almaktadır. Balıkesir ili zeytincilik, termal suları ve muhteşem sahilleri ile tanınmıştır ki bu sahilleri sebebiyle popüler ve turistik bir tatil beldesi olmuştur. Ihracat kalemleri daha çok zeytin ve zeytincilik ürünlerinden oluşmaktadır.