Sayfalar

1 Eylül 2012

Muğla Web Tasarım

Web tasarım Muğla dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Muğla'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Muğla web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Muğla bölge ekonomisinde turizimin payı çok yüksektir. Yerli ve yabancı turistler bölgeye yazları adeta akın etmektedir. Zeytin ve zeytinyağı üretiminin bölge için önemi yadsınamaz. Mesire yerleri ve piknik alanları ayrıca restoran ve bar gibi eğlence mekanları daha çok kıyı şeridinde toplanmıştır. Dünyaca tanınan turizm beldelerine sahip Muğla’da, uluslararası Dalaman Havalimanı bölgeye ayrı bir hareket katmaktadır.

Muğla ili 12.716 km² yüzölçümüne sahiptir, il nüfusu 715.328’tir. Muğla ili ülkenin en güneybatısında Akdeniz Kıyısında yer alır ve il merkezinin adı da Muğla’dır. Her ne kadar büyük resort otellerine yakın olsa da Muğla yakın bir zaman önce turist çekmeye başlamıştır. Tarihi eserden bazıları VakIflar Hamamı, Ulu Cami, Kurşunlu Cami ve Era Kapalıçarşısı'dır.