Sayfalar

15 Ocak 2012

Sinop Seo

Seo ekibimiz Sinop seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Sinop dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Sinop seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Halkın çok ilgi gösterdiği yerlerden birisi film ve dizilere de ev sahipliği yapmış olan Sinop Eski Cezaevi’dir. Bu durum elbette ki çok şirin bir sahil şehri görünümdeki Sinop’un otelcilik sektörüne olumlu yansımaktadır. Bölgede çok eskilere dayanan bir balıkçılık geleneği bulunmaktadır ki bu da balık restoranlarına katkı sağlamaktadır.

Sinop ili 5858 km² büyüklüğünde olup nüfusu 225.574’tür. Karadeniz’e kıyısı bulunan Sinop’un kıyı şeridi 175 km. uzunluğundadır ve il merkezinin adı da Sinop’tur. Karadeniz limanı olduğu zamanda Yukarı Fırat bölgesine bağlantsı ile kervan yolu üzerinde bulunuyordu ve bölge o dönemde altın çağını yaşamıştı. Sinope’nin o dönemde kendi madeni parası vardı, Kapadokya’da çıkan kırmızı arsenik-sülfata kendi ismini vermişti ve bölgede Amisos, Kerusus ve Trapezus gibi koloniler kurulmuştu. Sinop Kalesi M.Ö. 7.yy.’da inşa edilmiş, 1887 ile 1997 yılları arasında ise Sinop Cezaevi’ne ev sahipliği yapmıştır.