Sayfalar

15 Ocak 2012

Zonguldak Seo

Seo ekibimiz Zonguldak seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Zonguldak Van dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Zonguldak seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Madencilik bölgesi olan Zonguldak'ın ekonomisi doğal olarak kömür madenciliği üzerinde yoğunlaşmıştır.. Zonguldak limanı özellikle Rusya ve çevresine ihracat yapmaktadır. Son yıllarda gelişme kaydeden turizm alanında ise çeşitli faaliyet ve yatırımlar söz konusudur.

Zonguldak ili 3470 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 615.599’dur. İl merkezinin adı da Zonguldak’tır. Kömür madenleriyle tanınan liman şehri Zonguldak'ın Karadeniz'e kıyısı bulunmaktadır. Bölgeye ismini vaktinde bölgedeki Fransız madencilik firmaları koymuştur. Zonguldak şehir olarak madencilik firmaları ilk faaliyetlerine başladıktan sonra 19. yy’da yerleşime sahne olmaya başlamıştır. Deniz iklimine sahip olan Zonguldak'ta yağış yıl boyunca ortalama olarak her aya aynı miktar gelecek şekilde sürmektedir. Yazları sıcak ve nemlidir. Temmuz ve Ağustos aylarında ortalama sıcaklık 21 derece civarıdır. Kışları da nemli ve soğuk geçen Zonguldak’ta Ocak ve Şubat aylarında ortalama sıcaklık 6 derece civarıdır.