Sayfalar

1 Eylül 2012

Yalova Web Tasarım

Web tasarım Yalova dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Yalova'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Yalova web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Yalova, özellikle şifalı termal suları ile bilinen bir bölgemizdir ve bu anlamda konaklama imkanları da sunmaktadır. Azımsanmayacak sayıda İstanbullu'nun burada yazlıkları vardır. Halkın vaktini geçirmekten büyük zevk aldığı sahil boyunca birçok şirin restoran ve kafe yer alır.

Yalova ili 403 km² büyüklüğe sahip olup nüfusu 169.589’dur. İl merkezinin adı da Yalova’dır. Yüzölçümü bakımından Yalova ülkenin en küçük ilidir. 1995 Senesinde İstanbul'dan ayrılan Yalova 1930’dan il olduğu tarihe kadar İstanbul'un ilçesi konumundaydı. Mustafa Kemal Atatürk, ömrünün son yıllarında günlerinin çoğunluğunu Yalova’da geçirmiştir. Turistik açıdan birkaç esere sahip olan Yalova’da bunlardan bazıları; Atatürk tarafından kullanılan Atatürk Köşkü (Osmanlı-Türk Konağı) ve elbette ki çok kıymetli termalleridir. Termal kelimesi Latince thermen kelimesinden türetilmiş bir kelimedir. Binbir çeşit bitkisiyle ünlü Türkiye'nin ilk özel arboretumu olma özelliğini taşıyan Karaca Arboretum'una uğramak da kayda değerdir.