Sayfalar

15 Ocak 2012

Trabzon Seo

Seo ekibimiz Trabzon seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Trabzon dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Trabzon seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Trabzon balık kültürünün önemli bir yer tuttuğu ve hamsisi ile tanınan bir ilimizdir. Hamsi, mezgit gibi balıkların tadına birçok balık restoranında bakabilirsiniz. Akçaabat köftesi ise balığın yanında servis edilen diğer bir lezzetidir.Son yıllarda Trabzon ekmeği de ülkemizin genelinde bilinir hale gelmiştir. Çay üretimi yanında fındık ve tütün bilinen diğer önemli eknomik girdilerindendir. Turizme hizmet eden dünyaca ünlü Sümela Manastırı Trabzon ili sınırlarında yer almaktadır.

Trabzon’un eski adı Trapezus idi. Trabzon ilinin büyüklüğü 4495 km² olup nüfusu 975.137’dir. İl merkezinin adı da Trabzon’dur. Trabzonspor Spor Kulübü’ne ev sahipliği yapan Trabzon önemli bir liman şehridir. Kentin ve çevresinin geleneksel ürünleri hamsi, fındık ve çaydır. Tekstil (yün, keten ve ipek), deri işleme ve gemicilik faaliyetleri Trabzon'un sanayideki faaliyet alanlarıdır. Yüksek ve rahat geçit vermeyen sıra dağlar Trabzon’u Anadolu’nun iç kesimlerinden ayırmaktadır. Dağlık kısımda Trabzon’a 50 km. uzaklıkta, kayalığa oyulmuş ve bölgede önemli sayıda turist çeken Sümela Manastır’ı yer alır. Bölgede başka manastır ve kiliseler de bulunmaktadır.