Sayfalar

15 Ocak 2012

Artvin Seo

Seo ekibimiz Artvin seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Artvin dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Artvin seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Çay ve fındık üretimi Artvin’in başlıca üretim kalemleridir. Tarımsal faaliyetlerin yanısıra madencilik de önemli bir yere sahiptir özellikle de bakırcılık. Artvin ve çevresinde yeşil doğanın tadını çıkarabilir eski kiliselerin de içinde bulunduğu tarihi mekanları gezebilirsiniz.

Artvin ili 7436 km2 olup nüfusu 193.742’dir. İl merkezinin adı da Artvin’dir. Karadeniz’e kıyısı bulunan Artvin ülkenin en kuzey doğusunda, Gürcistan sınırında yer almaktadır. Artvin, Çoruh nehrinin yol açtığı derin vadileri, 3900 metreleri bulan yüksek dağları ve ormanlarıyla ülkenin çekici kesimlerinden biridir. Şavşat Borçka Gölü’nü de içeren Karagöl Sahara Milli Parkı bu il sınırları dahilindedir. Artvin'de, kıyı kesimlerdeki yoğun ormanlık alanlardan dolayı iklim ılık ve çok nemli seyretmektedir. Bu ormanlık alanlar, dağların en tepelerinden Karadeniz kıyı kesimlerine kadar inmektedir. Kışları zirveler çok soğuk geçmekte olup yüksek kesimlerde yağmur kar şekline dönüşmektedir. Ormanlar kahverengi ayılara ve kurtlara ev sahipliği yapar. Çoruh nehri üzerinde hidro elektrik santrallerde elektrik üretmek amaçlı 11 ayrı bölgede baraj kurulmuştur, bunlardan biri de 249 metre derinliği ile Derince Baraj Gölü’dür. Balcılık ve bal, bölgenin yerel geçim kaynağıdır.