Sayfalar

15 Ocak 2012

Çanakkale Seo

Seo ekibimiz Çanakkale seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Çanakkale dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Çanakkale seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Çanakkale ve çevrsinde üzüm ve şarap üretimi yanı sıra zeytin ve zeytinyağı da üretilmektedir. 1. Dünya Savaşı’nda büyük rol oynamış olan Çanakkale, modern bir şehrimiz olup birçok tarihi ve turistik mekanı, cafe ve barları bünyesinde barındırır ve restoranları ile de sahil şeridine ayrı bir hava katmaktadır. Peynir helvası yöreye has ayrı bir lezzettir.

Çanakkale ili 9887 km² büyüklüğünde olup nüfusu 464.975’tir. İl merkezinin adı da Çanakkale’dir. Çanakkale ili ülkenin en doğusunda yer almakta olup Çanakkale Boğazı'nın karşısında Trakya'da yer alan Gelibolu Yarımadası’nı da kapsamaktadır. Aynı zamanda Gökçeada ve Bozcaada adaları da il sınırları içerisinde yer alırlar. Geçen yüzyıllar boyunca Çanakkale birçok milletten insana ev sahipliği yapmıştır bunu şehirdeki binalardan olduğu kadar yaşam tarzından da görmekteyiz. Günümüzde Çanakkale Türkiye’nin en modern şehirlerinden bir tanesidir. Geniş kaldırımları, düzenli yolları ve meydanları, modern binalarıyla başka şehirlere örnek teşkil etmektedir. Şehirde farklı etnik kimlikler mevcuttur ve bunlar yüzyıllar boyunca şehirde beraberce özgürlük içinde yaşayagelmişlerdir. Etnik farklılıkları diyalektlerden ve giyim kuşam tarzından da görmekteyiz. Bölge mutfağı özellikle kazları, şarapları, zeytinleri, balıkçılık ve değişik başka tatlarıyla ünlenmiştir. Truva antik şehri de il sınırları içerisinde yer almaktadır.