Sayfalar

1 Eylül 2012

Sivas Web Tasarım

Web tasarım Sivas dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Sivas'ta web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Sivas web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Sivas, hemen hemen hepimizin bildiği bir köpek ırkı olan Sivas Kangalı ile tanınmakta olan bir ilimizdir. Termal suları bakımından zengin olan bölge her yıl binlerce yerel turiste sıcak sularından faydalanma imkanı sunmaktadır. Selçuklu eseri Gök Medrese, Divriği Ulu Cami ve pencere kenarları aslan motifleriyle süslenmiş Tarihi Hamamı mutlaka görülmesi gereken yerlerindendir.

Sivas ili 28.488 km² büyüklüğe sahip olup nüfusu 638.464'tir. İl merkezinin adı da Sivas'tır. Bölgede ilk olarak M.Ö. 7000 ile 5000 yılları arasında yerleşim söz konusu olmuştur. Sivas 17 ile 395 yılları arasında Roma İmparatorluğu’nun bir parçasıydı, sonrasında 1075’e kadar da Bizans İmparatorluğu’nun parçası olmuştur. Şehir ilk olarak Sebaste ismini almıştır ki bu isim Latince Augusta’dan gelmektedir, bu da Roma Kralı August’tur. Kilikya Krallığı’nın eski bir şehri olan bu yerleşim yeri aynı zamanda Hiristiyanlık dünyası için (kilisesi ile) önemli bir rol teşkil ediyordu. 4. Yy.’da Sebaste'nin 40 Şehidinin Yeri olarak anılmıştır. 4 ile 11 Eylül 1919 günleri arasında Sivas Kongresi burada yapılmıştır ki bu kongrede Atatürk tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Sivas 1920’de Koçgiri İsyanı’na sahne olmuştur. Şifalı yeraltı sularıyla da tanınmakta olan Sivas'ın bu termal suları şehre önemli bir gelir kaynağı teşkil etmektedir. Halk bu su kaynaklarının bir çok hastalık için şifa kaynağı olduğuna inanmaktadır. En önemli termal merkezler Sıcak Çermik, Soğuk Çermik ve Kangal Balıklı Kaplıcaları’dır.