Sayfalar

15 Ocak 2012

Karaman Seo

Seo ekibimiz Karaman seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Karaman dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Karaman seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Genel olarak hava sıcaklığı çok yüksek olan Karaman, özellikle tarımsal faaliyetleri ve hayvancılığı ile ön plandadır. Bunun tanısıra madencilik ve ormancılık da bölgenin diğer ekonomik faaliyetlerindendir. Bölge halkına hitap eden çeşitli yerel televizyon istasyonlarına sahip olan Karaman’da, şehrin müzesi de mutlaka görülmesi gereken mekanlar arasındadır.

Karaman ili 9163 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 226.049 ‘tır. İl merkezinin adı da Karaman’dır. Tarihte bilinen adı Laranda’dır. Şehir M.Ö. 322’de Perdikkas tarafından yıkılmıştır ve sonrasında Isauralı korsanlara ev sahipliği yapmıştır. Karaman Kalesi ve şehir surları, iki cami ve medrese gibi tarihi eserlere sahiptir. Şehrin güneyinde Toros Dağları yer alır.