Sayfalar

15 Ocak 2012

Aydın Seo

Seo ekibimiz Aydın seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Aydın dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Aydın seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Aydın sebzecilik ve meyveclik alanlarında bir üne sahiptir. Özellikle Aydın inciri çok meşhurdur ve buradan tüm dünyaya ihraç edilmektedir. Spa merkezleri ve büyük oteller de Aydın için önemli bir yere sahiptir. Bölge birçok dönemden kalma tarihi esere ev sahipliği yapmaktadır. Her yıl yüzlerce kruvaziyer gemiyi bölgeye çeken limanıyla ve binlerce oteliyle tatil cenneti Kuşadası da bu il sınırları içerisinde yer almaktadır.

Aydın ili 7.922 km² yüzölçümüne sahip olup 950.757’lik nüfusu sahiptir. İl merkezinin adı da Aydın’dır ve nüfusu 168.216 ‘dır. Aydın Ege Denizi'ne 80 km. uzaklıkta yer almakta olup son derece verimli Menderes Ova'sında yer almaktadır. Aydın her zaman önemli bir şehir olmuştur. Verimli arazileri sebebiyle şehir özellikle tarımsal faaliyetlere odaklanmıştır. Roma döneminde Aydın, Efes ve Anadolu arasında yer alan bir ticari şehir idi. Türk akımlarından sonra Aydınoğulları tarafından yönetilen şehir, önemli Türk kökenli şehirlerinden biri olmuştur. Bu dönemde Aydın, ticari faaliyetlerinden ve zenginliklerinden dolayı altın zamanını yaşamıştır.