Sayfalar

15 Ocak 2012

Burdur Seo

Seo ekibimiz Burdur seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Burdur dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Burdur seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Burdur, bir çeşit kebap olan Burdur şişi ve kıymalı pidesi ile tanınan bir ilimizdir ve her iki lezzet de bölgedeki birçok restoranda yenilebilmektedirler. Alabalık da yoğurt ile servis edilen diğer yerel bir lezzetidir. Göller Bölgesi olarak tanınan yörede özellikle Burdur Gölü etrafında kampçılık , balıkçılık faaliyetleri, gezi ve fotoğraf çekimi, sörf ile dalış imkanları bulunmaktadır.

Türkiye'nin, çeşitli büyüklüklere sahip göller bölgesinde bulunan Burdur ili 7238 km² büyüklüğündedir ve nüfusu 256.803 ‘tir. Burdur ili ismini Burdur Gölü’nden almıştır. Burdur il merkezi ise ilin güneybatısında yer almaktadır.