Sayfalar

15 Ocak 2012

Uşak Seo

Seo ekibimiz Uşak seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Uşak dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Uşak seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Uşak halıcılık ve kilimcilik yapan ve bunu ihraç eden bölge konumundadır. Çilek üretiminin de söz konusu olduğu Uşak’ta özellikle meyve üretimi de önemli bir pay sahibi olarak göze çarpmaktadır. Sanayisi tekstil, deri ve seramik üzerinde yoğunlaşmaktadır. Tarihi ve kültürü bakımından zengin olan bölgede önemli altın yatakları da bulunmaktadır. Uşak Müzesi ziyaret edilmeye değer müzelerdendir.

Uşak ili 5174 km² yüzölçümüne sahiptir ve nüfusu 322.313’tür. İl merkezinin adı da Uşak’tır. Uşak her zaman önemli bir şehir olmuştur. Roma döneminde Uşak, Ege Denizi’nden Anadolu'nun iç kesimlerine giden kervan yolunun üzerinde yer almaktaydı. Osmanlı İmparatorluğu zamanında bölgede Yunanlılar yanında Türkler ve azınlıklar yaşamıştır. Karun Hazineleri olarak da adlandırılan değerli Lidya Hazineleri Uşak Müzesi’nde sergilenmeketdir. Hazine yüzlerce altın sikkeden, kolye, küpe, broş gibi çeşitli altın mücevherlerden ve vazolardan oluşmaktadır. Eserler Lidyalılar tarafından yapılmıştır ve Karun’un Krallığı, Yunanlı yazarlar Heredot ve Halikarnas eserlerinde efsanevi zenglik olarak anlatılmıştır. Lidyalılar para ile ticaret yapan ilk halktır.