Sayfalar

1 Eylül 2012

Şırnak Web Tasarım

Web tasarım Şırnak dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Şırnak'ta web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Şırnak web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Şırnak bölge olarak tarımsal ürünlere hizmet eder ve pamuk önemli bir yere sahiptir. Sınırda yer alması sebebiyle az da olsa bir sınır ticareti söz konusu olmaktadır. Halıcılık ve kilimcilik kalite olarak çok iyi düzeyde olup hayvancılık yanında bölge ekonomisine katkı yapmaktadır.

Şırnak ili 7296 km² büyüklüğe sahip olup nüfusu 353.197’dir. İl merkezinin adı da Şırnak’tır. Bölge ekonomisinin omurgasını tarım, hayvancılık ve sınır ticareti oluşturmaktadır. Kışlık tarım (buğday, arpa, yulaf) ve mercimek en önemli ürünleridir. Pamuk, sanayi hammaddesi olarak üretime konu olmaktadır. Cizre ve Silopi'de yüksek kalitede nar ve üzüm üretimi söz konusudur. Hayvancılık daha çok kırsal kesimlerde özellikle de göçebe şekilde yaşayan kişilerce yapılmaktadır. Küçükbaşlarda özellikle keçi (normal keçi, Ankara keçisi ve bölgeye has kahvrengi tüylü keçiler) ve kuzu yetiştirilmektedir. Geleneksel olarak dokumacılık önemli bir yer tutmakta bu anlamda da halı, kilim ve elde dokuma çantalar dokunmaktadır. Şırnak şalları ise keçi yününden yapılmaktadır. Beytüşşebap ilçesi kilimleriyle zengindir ve tanınmaktadır. Şırnak, gelecek yıllarda planlarını özellikle et işleme ve de deri işleme üzerine kurmuştur. Bölge için gelecek vaat eden sektörlerden birisi de tahmini 29 milyon ton rezervi ile asfalttır.