Sayfalar

1 Eylül 2012

Uşak Web Tasarım

Web tasarım Uşak dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Uşak'ta web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Uşak web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Uşak halıcılık ve kilimcilik yapan ve bunu ihraç eden bölge konumundadır. Çilek üretiminin de söz konusu olduğu Uşak’ta özellikle meyve üretimi de önemli bir pay sahibi olarak göze çarpmaktadır. Sanayisi tekstil, deri ve seramik üzerinde yoğunlaşmaktadır. Tarihi ve kültürü bakımından zengin olan bölgede önemli altın yatakları da bulunmaktadır. Uşak Müzesi ziyaret edilmeye değer müzelerdendir.

Uşak ili 5174 km² yüzölçümüne sahiptir ve nüfusu 322.313’tür. İl merkezinin adı da Uşak’tır. Uşak her zaman önemli bir şehir olmuştur. Roma döneminde Uşak, Ege Denizi’nden Anadolu'nun iç kesimlerine giden kervan yolunun üzerinde yer almaktaydı. Osmanlı İmparatorluğu zamanında bölgede Yunanlılar yanında Türkler ve azınlıklar yaşamıştır. Karun Hazineleri olarak da adlandırılan değerli Lidya Hazineleri Uşak Müzesi’nde sergilenmeketdir. Hazine yüzlerce altın sikkeden, kolye, küpe, broş gibi çeşitli altın mücevherlerden ve vazolardan oluşmaktadır. Eserler Lidyalılar tarafından yapılmıştır ve Karun’un Krallığı, Yunanlı yazarlar Heredot ve Halikarnas eserlerinde efsanevi zenglik olarak anlatılmıştır. Lidyalılar para ile ticaret yapan ilk halktır.