Sayfalar

30 Ağustos 2012

Bursa Web Tasarım

Web tasarım Bursa dahil bütün şehirlermizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Bursa'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Bursa web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

İskender kebabıyla tanınan yeşil Bursa’da bu lezzeti çeşitli restoranlarda yeme imkanınız bulunur. Bunun yanısıra kestane şekeri ve İnegöl köfte de Bursa’ya has lezzetlerdendir. Tekstil sanayi, mobilya ve otomobil sanayi çok önemli bir ihracat kalemi durumundadır. Parklar bakımından zengin olan Bursa, Uludağ Kayak Merkezi ile de tanınmaktadır. Bursa yıllarca Osmanlı'ya başkenlik yapmıştır ve bu anlamda da camileri, medreseleri, hanları ile gezilmesi görülmesi gereken tarihi bir kentimizdir.

Bursa'nın yüzölçümü 11.087 km²’dir ve nüfusu 2.125.140 ‘tır. Bursa ili ülkenin batısında yer alır ve Marmara Denizi’ne kıyısı bulunmaktadır. İl merkezinin adı da Bursa’dır. Bursa bir universite şehridir ve Uludağ Universitesi bu şehirde bulunmaktadır. Bunun yanında Bursa büyük bir sanayi şehridir, en önemli faaliyet alanları ise otomobil ve tekstil sanayidir. Bursa, ülkenin en büyük tekstil tedarikçisidir ve bölgede giyim oldukça ucuzdur. Bursa’ya 40 km. uzaklıkta yer alan Uludağ Kayak Merkezi özellikle kayak sporu için çok uygun dağlara sahiptir. Kayak sezonu Kasım’dan Mart ayı sonuna kadar sürer ve Uludağ (Olympos) zirvesinde her zaman kar vardır. Bursa aynı zamanda kestane şekeri ve el boyaması seramikleriyle ünlüdür.