Sayfalar

31 Ağustos 2012

Erzincan Web Tasarım

Web tasarım Erzincan dahil bütün şehirlerimizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Erzincan'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Erzincan web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Erzincan, özellikle halıcılığı ile bilinen bir şehrimizdir. Şehirde her yıl, bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği Halı Festivali düzenlenmektedir. Haftanın belli günlerinde kurulan açık pazarlar da yine çok yoğun ilgi görmektedir.

Erzincan ili 11.974 km² büyüklüğünde olup 213.538 ‘lik nüfusa sahiptir. İl merkezi de Erzincan’dır. Türkiye’de bu şehir tulum peyniri ile nam salmıştır. Şehir deprem bölgesinde yer almaktadır.