Sayfalar

15 Ocak 2012

Bartın Seo

Seo ekibimiz Bartın seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Bartın dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Bartın seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

İlkbahar’da Bartın’da Çilek Festivali düzenlenir ve bölge halkı yazın habercisi sayılan bu festivala yoğun ilgi gösterir. El işi oymacılık bölgede gelişmiştir ve üretilen ahşap nesneler tezgahlarda yoğun ilgi görmekte ve satılmaktadır. Bartın Çayı üzerinde yapılan tekne gezileri ayrı bir keyiftir.

Bartın ülkenin kuzeyinde yer alır ve Karadeniz'e kıyısı bulunmaktadır. İl merkezinin adı da Bartın’dır ve ilin toplam nüfusu 184.178 kişidir. Bartın Karadeniz’e kıyısı olan yerler arasında turistler için gün geçtikçe daha çekici hale gelmektedir. Zengin bir mimari mirasa sahip olan Bartın, Norwich merkezli EAHTR üyesidir (Avrupa Tarihi Kentler ve Bölgeler Birliği). Bartın sakin bir şehir olup olağanüstü eski ahşap konaklara sahiptir. Ülkenin yeni illerinden bir tanesidir. Bölgenin tarihi Gamgas kabilesinin bölgede kurduğu yerleşim merkezi ile M.Ö. 1200’lü yıllara kadar gitmektedir.Takip eden asırlarda bölge Hitit, Frig, Kringens, Koza, Kimmerler, Lidya, Pers ve Makedonyalıların egemenliğine girmiştir. alan ve doğal taş şekillerinin görülebileceği iki mağarası ziyaret edilebilecek yerlerdendir. Bunlar, Çimağıl Mağarası ve Helva Köyü Buz Mağarası’dır.