Sayfalar

15 Ocak 2012

Batman Seo

Seo ekibimiz Batman seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Batman dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Batman seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Batman’ın en önemli sanayi girdisi elbette ki petrol kuyularıdır. Petrolcülük dışında önemli bir gelir kaynağı da bakır madenidir. Turizm açısından ise Batman, Hasankeyf gibi önemli bir tarihi turistik bölgeye sahiptir. Batman'a özgü yemekler kavurma gibi etli yemeklerdir.

Batman ili 4694 km² yüzölçümüne sahiptir ve il merkezinin adı da Batman’dır. 1950’li Yıllara kadar köy olan Batman, 1990’lı yıllarda il olmuş, Siirt ve Mardin illerinin bazı yerleşim merkezleri Batman iline dahil edilmiştir. Petrol üreticileri bölgede petrolü keşfedince ekonomik anlamda gelişmeler sağlanmış ve bölge nüfusu gün geçtikçe artmıştır. Petrol Rafinerisi 1955 yılında kurulmuş olup bölgede petrol çıkarma ve işleme tesisleri bulunmaktadır. Batman’dan İskendurun’a kadar giden 494 km. uzunluğunda petrol boru hattı bulunmaktadır. Birçok işçi ve çalışan bu süreçte ayrıca da devlet memuru şehre göç etmiştir. Günümüzde ise Batman halkı işsizlik ile mücadele etmektedir, bölgede işsizlik oranı oldukça yüksektir. Son dönemde Batman’ın turistik bir çekim merkezi olabilmesi adına çalışmalar başlamıştır. Arkelojik açıdan da şehir enteresandır. Bölgede 100’den fazla arkelojik sit alanı tespit edilmiştir.