Sayfalar

30 Ağustos 2012

Antalya Web Tasarım

Web tasarım Antalya dahil bütün şehirlermizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Antalya'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Antalya web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Antalya ve bölgesi tam anlamıyla turistik bir çekim merkezi konumundadır. Şehirde tramvay hattı bulunmakta olup, şehrin hemen dışında yer alan havalimanı ve gemi limanı ile Antalya kolayca ulaşılabilecek niteliktedir. Aynı zamanda balık restoranlarının da konumlandığı modern bir marinaya sahip olan Antalya, çevresi itibariyle dünyaca tanınan antik kentlere ev sahipliği yapmaktadır. Son zamanlarda Antalya ve özellikle Belek, golfseverler tarafından oldukça rağbet görmektedir.

Antalya ilinin yüzölçümü 20.599 km²’dir ve nüfusu 1.719.751’dir, il merkezinin adı da Antalya'dır. Antalya ilinin batı kısmı Likya olarak da bilinir. Türkiye'yi turistik amaçlı ziyaret eden ziyaretçiler için Antalya önemli bir yere sahiptir. Tarihi şehirde ziyarteçiler için çeşitli camiler ve meydanlar yer almaktadır. Araç trafiğine kapalı, birçok zincir mağazanın ve yerel tüccarın da yer aldığı uzun bir caddesi bulunmaktdır. Şehirde tramvay çalışmakta olup birçok taksi çalışmaktadır ayrıca, şehrin hemen dışında yer alan havalimanı ve gemi limanı ile Antalya kolayca ulaşılabilecek niteliktedir. Son zamanlarda Antalya golfseverler tarafından da oldukça tercih edilmektedir. Okaliptus ağaçları ve çeşitli başka ağaçlarla çevrili muhteşem bir doğada yer alan, şehre 35 km. uzaklıktaki Belek’te yer alan golf alanları ve tesisleri oldukça yüksek kalite standartlarındadır.