Sayfalar

15 Ocak 2012

Ankara Seo

Seo ekibimiz Ankara seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Ankara dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Ankara seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Ankara Türkiye’nin başkentidir, ülkenin en büyük ikinci şehridir ve merkezi bir konuma sahiptir. Her ne kadar Istanbul Türkiye’nin ekonomik merkezi de olsa, Ankara'nın ülkenin modern mimarisinde önemli bir pozisyonu bulunmaktadır. Ankara bolca yeşillik alanları ve parklara sahiptir, metro ağı ise oldukça gelişmiştir. Ankara halen Roma ve Bizans dönemlerinden kalma eserlere ev sahipliği yapmaktadır. Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesi seyyahlar için atlanmaması gereken bir müzedir. Ankara’nın tiyatroları ve sinemaları özellikle önerilmektedir, birbirinden farklı restoranları da damak tadınızı şenlendirecektir.

Ankara ilinin yüzölçümü 25.706 km² ve nüfusu 4.502.746 ‘tır. Ankara, ülkenin en büyük ikinci şehridir ve merkezi bir konuma sahiptir. Her ne kadar İstanbul Türkiye’nin ekonomik merkezi de olsa, Ankara'nın ülkenin modern mimarisinde önemli bir pozisyonu bulunmaktadır. Ankara’nın bolca yeşillik alanları ve parkları bulunmaktadır ve metro ağı oldukça gelişmiştir. Birçok universiteye ev sahipliği yapan Ankara’da, üniversitelerin birçoğu ülkenin en prestijlilerindendir. Şehrin eski zamanlarda adı Ancyra idi, daha sonrasında ise şehrin adı Angora olmuştur ki o dönemdeki adını bol ve uzun tüylü Ankara keçisinden almıştır. Ankara halen Roma ve Bizans dönemlerinden kalma eserlere ev sahipliği yapmaktadır.