Sayfalar

15 Ocak 2012

Amasya Seo

Seo ekibimiz Amasya seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Amasya dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Amasya seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Amasya bölgesi, turizm için kültürel mirasa sahip bir bölge konumundadır. Mermer ve çeşitli mineraller ticaret ve sanayiye konu olmaktadır. Son yıllarda çeşitli gıda maddeleri ve içecek üretimi de bölge ekonomisine katkı sağlamıştır. Yerel Amasya elması ile tanınan yemyeşil bölge mutlaka gezilip görülmesi gereken tarihi değerlere ve kültüre sahiptir.

Amasya ili 5731 km² yüzölçümüne sahiptir ve nüfusu 365.231'dir. İl merkezinin adı da Amasya’dır. Şehir, Ferhat su kemeri, 13. yy’dan kalma Selçuk Burmalı Cami, 14. yy yapısı Ilkhan Bimarhane Hastanesi, 15. yy yapısı Pir İlyas Türbe'si ve Yıldırım Beyazıt Cami gibi tarihi eserleri barındırmaktadır. Amasya‘da 1939 ‘da meydana gelen depremde binaların büyük kısmı zarar görmüştür.