Sayfalar

15 Ocak 2012

Erzurum Seo

Seo ekibimiz Erzurum seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Erzurum dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Erzurum seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Erzurum, yüzyıllardır bölgede önemli bir konuma sahip zengin tarihi olan bir kentimizdir. Medreseleri, çarşıları, camileri görülmeye değerdir. Erzurum özellikle kayak imkanları ve bu anlamda hizmet veren tesisleri ile tanınmaktadır ve Türkiye'den olduğu kadar yurtdışından da kayakçılara ev sahipliği yapmaktadır. Yöresel lezzeti olan Cağ kebebını yemeden ve restore edilmiş olan tarihi konaklarını gezmeden sakın dönmeyin.

Erzurum ili 25.066 km² büyüklüğünde olup nüfusu 784.941’dir. İl merkezinin adı da Erzurum’dur. Ilk ismini Roma Kralı 2. Teodosyus’tan alan Theodosiopolis, 415 yılında Bizanslıların bölgeyi feth etmesiyle kurulmuştu. 10. Yy.’da Türkler bölgede hakim olunca şehir Erzen adını aldı ancak Erzen ismiyle birçok şehir bulunduğundan karışıklığı önlemek adına Erzen’e Rum kelimesi eklendi ve şehir adı Erzen al-Rum oldu. Bu isimle, Romalıların bölgesinde yer alan Erzen şehri kastediliyordu. Ağır ve uzun kışların hüküm sürmesi üstelik fay hattında yer almasına rağmen Erzurum, özellikle İran ile Karadeniz arasındaki İpek Yolu üzerinde yer alması şehrin gelişmesine sebep olmuştur.