Sayfalar

31 Ağustos 2012

İzmir Web Tasarım

Web tasarım İzmir dahil bütün şehirlerimizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

İzmir'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya İzmir web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

İzmir'in farklı kültürlerden etkilenmiş mutfağı çok zengindir ve zeytinyağlılar ön plandadır. Şehirde balık restoranları ayrı bir öneme sahiptir. Zeytin ve zeytinyağının bölgedeki kalitesi ve kullanım oranı çok yüksektir. İzmir tarihi binlerce yıl öncesine dayanır, bundan dolayı da tarihi mekanlara ve müzelere sahiptir. Alsancak limanı ticaretin yanısıra kruvaziyer turizmine de hizmet etmektedir. İzmir bir üniversite kentidir.

İzmir Türkiye’nin batısında yer almaktadır. İzmir il merkezinin de adıdır ve nüfusu yaklaşık 2.522.000 ‘dır. Birinci Dünya Savaşı’ı zamanındaki yıkımlar, 1922 Eylül’ündeki büyük yangın ve 1928’deki ağır hasarlı depremlerden dolayı İzmir’in tarihi kentinden günümüze maalesef çok fazla birşey gelememiştir. İzmir Limanı aracılığyla yapılan ticaret İzmir için hayati önem taşımaktadır. İzmir ekonomisinin % 30,5’ini sanayi, % 22,9’unu ticaret buna bağlı hizmetler, % 13,5’ini nakliye ve ileşim hizmetleri, % 7,8 ini ise tarım oluşturmaktadır. İstanbul ve Bursa’dan sonra İzmir ihracat sıralamasında 3. sırada yer alan ilimizdir, ithalat sıralamasında ise 5. sırada yer alır. Bölge ihracatının %85-90'luk kısmı yıllık yaklaşık 1 milyon konteyner adedi ile Alsancak'taki limanı araclılığıyla yapılmaktadır.