Sayfalar

30 Ağustos 2012

Ağrı Web Tasarım

Web tasarım Ağrı dahil bütün şehirlermizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Ağrı'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Ağrı web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Ağrı’da gezilip görülebilecek çok fazla yer bulunmamakla beraber bazen şehirde gezici bir tiyatro görebiliyorsunuz. Tarihi şehrin olduğu bölge turizm için zaman zaman bir çekim merkezi konumundadır özellikle Ağrı Dağı’na gelen ziyaretçiler için. Özellikle bölgede görevli subaylar ve aileleri şehirdeki restoranlara ve kafelere bir hareketlilik getirmekte ve yerel ekonomiyi canlandırmaktadırlar.
Ağrı ili 11.376 km² yüzölçümüne sahiptir ve nüfusu 530.894'tür. İl merkezinin nüfusu yaklaşık 80.000'dir.