Sayfalar

15 Ocak 2012

Ardahan Seo

Seo ekibimiz Ardahan seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Ardahan dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Ardahan seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Ardahan küçük boyutlu bir sanayiye sahiptir. Özellikle tarımsal faaliyetler bölge sanayinde önemli bir paya sahiptir. Kayakçılığı ve kış sporlarını teşvik için pistler açılmış ve turizmden bölgenin pay alması için yapılan bu yatırımlar devam etmektedir.

Ardahan ili 5576 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 112.721’dir. Il merkezinin adı da Ardahan’dır. 1993 Senesine kadar Kars’ın ilçelerinden biri olan Ardahan, Türkiye’nin en küçük illerinden bir tanesidir. Bölge 1993 senesinde il olmuş il merkezi de Ardahan olmuştur. İl yapılması ile çeşitli yeni yatırımlara sahne olan Ardahan’a bazı kamu binaları ve hizmet binaları yapılmış ancak yılın nerdeyse yarısı kar altında geçiren kırsal kesimlerde ağır şartlar ve yaşam mücadelesi sürmektedir. Bölge sarı kaşarı, hayvan pazarları ve kazları ile tanınmaktadır.