Sayfalar

15 Ocak 2012

Yozgat Seo

Seo ekibimiz Yozgat seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Yozgat Van dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Yozgat seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Bölge ekonomisin en önemli girdileri tarım, yapı ve tekstil sanayidir. Yerel halkın geliri sınırlı olmakla beraber bölgede tarımda ilerlemeler kaydedilmekte ve küçük çaplı bir sanayi bölgesi yer almaktadır.

Yozgat ili 14.123 km² büyüklüğe sahip olup nüfusu 492.127’dir. İl merkezinin adı da Yozgat’tır. Yapılan arkeolojik kazılar sonucunda Hititler zamanında ilk yerleşim buluntularına rastlanılmıştır. İl merkezi ise ilk kez Osmanlı döneminde 18. yy’da yerleşime sahne olmuştur. Bölgede bulunan Yozgat Çamlığı Milli Parkı sayılı kalıntı ormanlarından birisidir ve çeşitli çam ağaçlarına ev sahipliği yapar. Dinlenmek ve doğanın tadını çıkarmak için çok güzel bir parktır. Çam ormanının yüzölçümü 264 hektardır. Yozgat şehri 1335 metre yüksekliğinde, Ankara Sivas karayolunun da içerisinden geçtiği dar vadinin başına yakın yerde yer alır. İnsan yerleşimlerinden sonra geçen asırlarda Yozgat çevresindeki bölge maalesef ormanlık özelliğini yitirmiştir. Bundan dolayı yazları da kışları da iklim sertleşmiştir. Bu anlamda genel olarak Türkiye’de başlatılan çalışmalar çerçevesinde ormanlık arazilerin geri kazanılması yani ağaçlandırılması için büyük adımlar başlatılmıştır Yozgat ve bölgesinin büyük bir kısmı da bu çalışmalara dahil edilmiştir.