Sayfalar

1 Eylül 2012

Tekirdağ Web Tasarım

Web tasarım Tekirdağ dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Tekirdağ'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Tekirdağ web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bölge daha çok rakı ve şarap üretimi ve birçok restoranda yenilebilecek Tekirdağ köftesi ile tanınmaktadır. Peynir helvası tatlısı da son yıllarda yerel lezzet olarak birçok yerde satılmaktadır. Tekirdağ limanı özellikle ayçiçek, buğday ve arpa üretimi gibi tarımsal faaliyetin yoğun gerçekleştiği Trakya bölgesi için önemli bir yer tutmaktadır.

Tekirdağ ili 6345 km² büyüklüğe sahip olup nüfusu 623.591’tir. İl merkezinin adı da Tekirdağ’dır. Antik bir kent olan Tekirdağ’ın geçmişi Herdot’a kadar gitmektedir. Marmara Denizi’nin kuzeyinde yer alan Tekirdağ, İstanbul’un 135 km. batısında yer alır. Portre güzelliğindeki körfez ismini arkasında yükselen yaklaşık 800 metre yüksekliğindeki Tekir Dağı’ndan almaktadır. Tekirdağ ve Şarköy arasında da 924 metre yüksekliği ile Ganos Dağı yer almaktadır. İç kısımlardaki araziler çok verimlidir ve özellikle de buğday, arpa, ayçiçeği, kiraz ve şaraplık üzüm için oldukça uygundur. Tekirdağ rakısı ile tanınan bölgede, rakı içinde kullanılan hammadeler de üretilmektedir. Uzun yıllar devlet tekelinde kalmış olan rakı damıtımhanesi ve üretim tesisleri 1990’lı yıllardan sonra özelleştirilmiştir böylece rakı ve şarap sanayi de değişim geçirmektedir. Bölgesel kırmızı şaraplar ucuz olup içilmeye değerdir.