Sayfalar

15 Ocak 2012

Kocaeli Seo

Seo ekibimiz Kocaeli seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Kocaeli dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Kocaeli seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Türk Donanmasına da ev sahipliği yapan Kocaeli, körfezi ile doğal bir limana sahiptir. Filo personelinin bölge ekonomisine katkısı yadsınmayacak düzeydedir. Sanayi yanında tersaneciliğin de önemli bir yer aldığı bölgede kış turizmi (Kartepe) ve günlük gezilerin yapılabildiği çevrelerde daha çok yerel turizmcilik faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Kocaeli ili 3635 km² büyüklüğünde olup nüfusu 1.206.085’tir. İl merkezi İzmit’tir ve nüfusu bakımından en büyük ilçesi Gebze’dir. Kocaeli Türkiye’nin en fazla sanayileşen illerden bir tanesidir. Kimyasal sanayi özellikle çok gelişmiştir ve birkaç adet de otomobil fabrikası kurulmuştur. Bunların dışında Türkiye'nin tek petrol rafinerisi burada yer almaktadır. İzmit önemli bir sanayi kentidir. Ayrıca bölgede turizm faaliyetleri de sözkonusudur. Şehrin İstanbul ve Ankara arasında yer alması ve limanı sayesinde mal nakliyesi açısından stratejik olarak önemli bir konuma sahiptir. İl sınırları içerinde İzmir Körfezi Köprüsü inşa edilecektedir ki bu köprü 1886 metre ile dünyanın en geniş ikinci açıklığına sahip olacaktır. 4 Km uzunluğu ile köprü İstanbul’u Türkiye’nin güneybatısı ile birleştirecektir. Eski zamanlarda şehrin adı Astacus veya Olbia idi ve bir yıkım sonrasında şehir M.Ö. 264’te Nicomedia adını alarak yeniden yapılandırılmış, Doğu Roma İmparatorluğu’na da başkentlik yapmıştı.