Sayfalar

15 Ocak 2012

Elazığ Seo

Seo ekibimiz Elazığ seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Elazığ dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Elazığ seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

1700 metre yükseklikte yer alan Hazarbaba Kayak Merkezi Elazığ’ın önemli çekim merkezlerinden biridir. Bölgede çıkarılan yüksek kalitedeki kırmızı mermer önemli bir yere sahiptir. Bölgede üretim daha çok bağcılık ve krom madeni üretiminden oluşmaktadır.

Elazığ ili 9153 km² büyüklüğünde olup nüfusu 541.258’dir. İl merkezi de Elazığ’dır. Elazığ’da çıkan ve bu bölgeye has olan mermere "Elazığ Vişnesi” denilmektedir. Yurtdışında ise bu mermer "Elazığ Chery, Rosso Levanto ve Rosso Lepanto” olarak da anılmaktadır. Birçok kişi bu “pahallı” mermerlerin İtalya’dan ithal edildiğini düşünmektedir.