Sayfalar

15 Ocak 2012

Muş Seo

Seo ekibimiz Muş seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Muş dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Muş seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Bölgede birkaç önemli fabrikadan biri şeker fabrikası diğeri ise süt üretimi fabrikasıdır. Onun dışında sanayi zayıf olan bir ilimizdir. Çok fazla restoran imkanının bulunmadığı bölgede yerel halk çay bahçelerinde ve kahvehanelerde vakit geçirmektedir.

Muş ilinin yüzölçümü 8196 km² olup nüfusu 405.509’dur. İl merkezinin adı da Muş’tur. Şehir Urartu Krallığı zamanında kurulmuştur. Orta çağlarda Ermeni Taron ilinin en önemli şehriydi. 4000 Yıllık Ermeni geçmişine sahip zamandan günümüze neredeyse hiçbir şey gelememiştir. Birkaç kale ile Aslanhane Kervansaray'ı günümüze ulaşan tarihi eserlerdendir. Ermeni medeniyetinin birinci merkezlerinden olan Muş 'ta 1960'lara kadar Ermeni Kiliseleri vardı. Allaeddin Paşa Cami, Hacı Şeref Cami, Ulu Cami Selçuklu İmparatorluğu zamanından günümüze ulaşabilmiş camilerdendir. Muş, İranlılar, Ermeniler, Bizanslılar, Araplar, Selçuklular ve Osmanlılar tarafından yönetilmiş tarihi bir kenttir.