Sayfalar

1 Eylül 2012

Kırklareli Web Tasarım

Web tasarım Kırklareli dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Kırklareli'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Kırklareli web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Kırklareli bölgesinin en önemli girdileri arasında tekstil üretimi ve gıda sanayi yer alır. Bu ilimizin sınırda yer alması bakımından sınır ticareti de söz konusu olmaktadır. Kırlareli’de hayvancılık ve ayçiçeği ile buğday gibi tahıl üretimi ayrıca ormancılık da önemli bir yer tutmaktadır. Türkiye’nin en büyük cam fabrikalarından birisi ve ilk şeker fabrikası bu bölgede yer almaktadır. Kırklareli folklorü bakımından zengindir.

Kirklareli ili 6550 km² büyüklüğünde olup nüfusu 333.256’dır. İl merkezi de Kırklareli’dir. Şehir çevresinde prehistorya döneminden beri yerleşim söz konusudur. Kırklar tepesinde yer alan tarihi “Kırklar Anıtı”, Sultan 1. Murat döneminde 1368 tarihinde bölgenin fethedilirken şehit olan 40 askerin anısına 14.yy’da dikilmiştir. 19. Yy’da şehrin yüksekçe kesiminde yer alan Yayla Mahallesi yerleşime açılmıştır ve o dönemden binaların büyük çoğunluğu o zamanki özgün yapısını korumuştur. Şehir halkının çoğu Türklerden oluşmaktadır ki bunların da büyük çoğunluğu 1. Balkan Savaşı (1912) sırasında Selanik’te oturmaktaydı.