Sayfalar

15 Ocak 2012

Giresun Seo

Seo ekibimiz Giresun seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Giresun dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Giresun seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Giresun, fındık üretiminde dünyada birinci sırada yer almasıyla tanınan bir ilimizdir. Fındık gibi kirazın da dünyaya buradan yayıldığı bilinir. Bölge doğal güzellikleri kadar yemyeşil parkları ve piknik alanları gibi rekreasyon alanlarıyla da zengin bir bölgedir. Bölgede yürüyüş imkanları da bulunmaktadır. Giresun’da hamsili pilav yöresel lezzetlerdendir.

Giresun ilinin yüzölçümü 7151 km² olup nüfusu 523.819’dur. İl merkezinin adı da Giresun’dur ve Karadeniz Bölgesi’nin batısında yer alan Giresun’un Karadeniz'e kıyısı bulunmaktadır. Karadeniz’de adası olan tek şehir Giresun’dur bu adanın adı da Giresun adasıdır. Adını Kerasus’tan alan Giresun, eski zamanlarda vişne demekti ki bölgede vişne yetiştiriciliği var idi. Bir başka söylenişe göre ise şehre adını veren Kerestan'dır bu da boynuz anlamına geliyordu ve Giresun bir yarımada (boynuz şeklinde) üzerinde yer almaktaydı. Giresun şehri dünya çapında fındık üretimi ile ünlüdür. Karadeniz bölgesinde yılda yaklaşık 500.000 ton fındık üretimi gerçekleştirmekte olup dünyadaki fındık üretiminin %70’i bu bölgeden sağlanmaktadır.