Sayfalar

12 Eylül 2012

E Ticaret Sitesi Seo Danışmanlığı

E ticaret sitesi üzerinden satış yapmak istiyorsunuz, satışını yapmayı planladığınız ürünlere uygun seo uyumlu son derece kullanışlı bir arayüze sahip bir web tasarım nasıl olmalıdır ve insanların ilgisini siteye çekmek için hangi reklam kanallarını kullanırım diye düşünmenize gerek yok, nasıl mı?

Seo danışmanlığı hizmetimiz işte bu noktada devreye giriyor, siz sadece pazarlama kısmını yani hangi ürünü ne fiyata satacağınızı düşünün, gerisini biz hallediyoruz.

Ekibimiz satışını yapmayı düşündüğünüz ürün çeşitlerini göz önünde bulundurarak görsellik, kullanıcı arayüzü ve seo açısından size en uygun tasarım seçeneklerini belirleyerek size önerilerde bulunur. Bu işlemden sonra ana sayfa ve alt sayfalar dahil olmak üzere meta etiketlerini ve ürün açıklamalarını düzenleyerek satışını yapacağınız ürünlerin bulunduğu sayfaları arama motorlarında yapılan ilgili aramalarda ilk sıralardaki sonuçlar içerisinde listelenmesini sağlar.

Sitenize ekleyeceğimiz Google Analystic kodu sayesinde insanların hangi ürünlerle daha çok ilgilendiğini detaylı raporlarla analiz ederek müşteri eğilimini analiz edebilir, elde edilen bilgiler ışığında satış arttırmaya yönelik stratejiler belirlenebilir.

Seo danışmanlığı sadece pazarlama değil hizmet sektöründede oldukça rağbet görmektedir. Günümüzde hangi sektörden olursa olsun bir hizmet alımı yapılmadan önce arama motorlarında alınacak hizmetle alakalı profesyonel firmalar ve fiyat araştırması yapılmakta verdiği hizmetle ilgili anahtar kelimelerde Google aramalarında ilk sayfayada listelenen web siteleri tıklanarak potansiyel müşterilere ulaşılmaktadır.