Sayfalar

15 Ocak 2012

Adana Seo

Seo ekibimiz Adana seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da  ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Adana dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki  hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Adana web tasarım, seo ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Çocuklar bile Adana’nın kebabıyla ünlü olduğunu bilirler. Peki, Adana’nın canlı bir tekstil endüstrisine sahip olduğunu da biliyor muydunuz? Şehrin hem modern hem tarihi kısmında muhteşem mimari örnekler ve müzeler bulunmaktadır. Çokça bulunan restoranlarında mutlaka yerel lezzetlerin tadına bakılmalıdır. Eğlence olanakları olarak kafe, bar ve çay bahçeleri de unutmamalıdır. Adana, pamuk, buğday, mısır, yer fıstığı, soya fasulyesi, arpa, üzüm ve narenciyenin büyük miktarlarda üretildiği Çukurova tarım bölgesinin pazarlama ve dağıtım merkezidir.

Adana’nın nüfusu 1.321.894’tür ve büyük bir ildir, içerisinden Seyhan nehri akar. Şehrin bir eski bir de yeni yerleşim alanı bulunmaktadır. Önemli gelir kaynaklarından biri tekstil sanayidir. Şehre yakın tren istasyonu ve havalimanı bulunmaktadır. Adana'nın yaklaşık 3000 yıl önce Hititler yada Romalılar tarafından kurulduğu sanılmaktadır. Şehrin adının Yunan mitolojisinden Kronos’un oğlu Adanus’tan geldiği tahmin edilmektedir. M.Ö. 1 yy'da Adana, Roma Imparatorluğu sınırları içerisinde yer almıştı ve bu yıllarda önemli bir ticari kent idi. 16. yy'da ise Adana, Osmanlığı Imparatorluğu sınırlarına katılmıştır.